Er ontpopt zich een reisidee

We creëren reizen met een kloppend hart, met memorabele belevenissen die je als gegoten zitten, met karaktervolle logeeradresjes door ons voor jou uitgekozen. Zoals jouw reis bestaan er geen twee.

Laat je inspireren door onze zorgvuldig uitgestippelde rondreizen, deel jouw reiswensen met ons en wij stippelen met passie en kennis een rondreis op maat voor je uit.

Rondreis Oost-Canada

Indian Summer in Oost-Canada

Alsof een kunstenaar erg zorgvuldig tewerk is gegaan om elk blaadje van de boomtoppen in een opvallende rode of oranje kleur te schilderen en er zo in is geslaagd het landschap tot een prachtig, vurig tafereel om te toveren. Reis naar Canada tijdens de Indian Summer, breng tijd door in de kleurrijke bossen en bezoek de charmante steden in het oosten. 

REIS NAAR OOST-CANADA
Rondreis Oost-Canada Kriski
Rondreis Costa Rica Kriski

Rondreis Costa Rica

Pura Vida

Deze selfdrive door het tropische Costa Rica brengt je langs de mooiste plekken van de Caraïbische tot de Atlantische kust. De aanwezigheid van exotische wildlife en uitgestrekte paradijselijke stranden maken dit vreedzame landje tot een uitzonderlijke reisbestemming.

Rondreis Costa Rica
Rondreis Indonesië Kriski

Rondreis Indonesië

Bali & Komodo: van Goden & Draken

Genieten van luxe in Bali aan een scherpere prijs en van minder toeristische drukte? 
Trek dan in het tussenseizoen naar het Godeneiland en je profiteert van de beste tarieven. In onze 'Van Goden & Draken' rondreis combineer je bovendien het Godeneiland Bali met het Drakeneiland Komodo en logeer je in luxueuze boetiekhotels. 

RONDREIS INDONESIE

Rondreis Marokko

Het land van uitersten

Deze privé rondreis door Marokko brengt je langs de historische Koningssteden, betoverende woestijnlandschappen, de hoge Atlas en de Atlantische kust. Het programma biedt een bruisende mix van cultuur, natuur en een rijk cultureel verleden. Je logeert er in uitstekende boetiekhotelletjes en Riads. 

RONDREIS MAROKKO
Rondreis Marokko Kriski

Rondreis Myanmar

Oosterse parel met duizenden pagodes

Myanmar, het voormalige Burma, is een nog grotendeels door het massatoerisme onontdekt juweel in Zuidoost-Azië. Het landschap is er erg divers, met uitgestrekte vlaktes, kleurrijke heuvels, rivieren, meren en paradijselijke stranden. Je treft er historische steden als Mandalay en Yangon en bezoekt er de magische tempelvlakte van Yangon. Met een privé gids ontdek je zowel de hoogtepunten als de verborgen parels en unieke belevingen. Je logeert in luxueuze boetiekhotels en lodges. 

RONDREIS MYANMAR
Rondreis Myanmar Kriski
Rondreis Namibië Kriski

Rondreis Namibië

Van woestijn tot safari

Deze selfdrive door het dorre, uitgestrekte Namibië brengt jullie langs alle hoogtepunten die het land te bieden heeft. Je trekt er door eindeloze woestijnen, diep uitgesneden canyons en de woeste Atlantische kust. Je brengt er een bezoek aan eeuwenoude lokale stammen en kan wilde dieren spotten in wereldberoemde natuurparken. 

RONDREIS NAMIBIE
Rondreis Nieuw-Zeeland Kriski

Rondreis Nieuw-Zeeland

Een roadtrip van Auckland naar Christchurch

Het mooiste, meest gevarieerde land ter wereld. Uitgestrekte, schilderachtige landschappen, wereldberoemd door film en tv. In Nieuw-Zeeland is elke locatie verschillend van de vorige en ervaar je elke dag iets uniek en nieuw. Deze uitgebreide selfdrive brengt je langs alle hoogtepunten van het Noorder- en Zuidereiland en laat je enkele onvergetelijke zaken als een helihike, een vulkaantocht, zeekajakken en zwemmen met dolfijnen beleven.

RONDREIS NIEUW ZEELAND

Rondreis Sri Lanka

Privé rondreis door Boeddha's Paradijs

Deze rondreis door de Parel van het Oosten brengt je langs betoverende landschappen, biedt een bruisende mix van cultuur, exotische natuur en een rijk historisch verleden. De aanwezigheid van veel wildlife en uitgestrekte paradijselijke stranden maken dit eiland tot een uitzonderlijke bestemming.

Reis naar Sri Lanka
Rondreis Sri Lanka Kriski

Rondreis Thailand

Stijlvol genieten in trendy boetiekhotels

Thailand beleven kan je op talloze verschillende manieren. Het land is zo uitgestrekt en gevarieerd dat je er meerdere reizen nodig hebt om alle aspecten te ontdekken. In deze rondreis focussen we enerzijds op cultuur in metropool Bangkok en in de historische stad Ayutthaya en op natuur en ontspanning in het paradijselijke zuiden. Je trekt er langs bruisende steden, eeuwenoude tempels, indrukwekkende natuurparken en exotische eilanden. 

RONDREIS THAILAND
Rondreis Thailand Kriski
Rondreis USA Kriski

Rondreis USA

Van de Grand Canyon tot San Francisco

Beleef een unieke reis door het westen van Amerika waar je de voornaamste natuurparken onder de loep neemt en op een actieve manier op ontdekking gaat. Je logeert er op karaktervolle adresjes en geniet ten volle van fijne momenten samen. 

rondreis usa
Rondreis Vietnam Kriski

Rondreis Vietnam

De Parel van Indochina

Deze rondreis met privéchauffeur en -gids door het adembenemende Vietnam brengt je langs de mooiste natuurlandschappen van het noorden, via de historische sites rond Hué en Hoi An, tot het cosmopolitische Saigon en de Mekongdelta. Je wisselt er cultuur en natuur, rust en actie, stad en strand af en bezoekt enkele must-see spots op een unieke manier. 

RONDREIS VIETNAM

Rondreis West-Canada

Beren, gletsjers en meren

Je reist niet zomaar door Canada, Canada beleef je! En wij helpen jou hier graag een handje bij. Duik de natuur in, observeer wilde dieren in hun eigen habitat, ontdek al fietsend de bruisende steden en maak kennis met de gastvrije Canadezen. Deze reis combineert Vancouver Island met het vasteland van Canada waardoor je door immens diverse landschappen trekt. 

rondreis west-canada
Rondreis West-Canada Kriski
Bel ons: +32 9 226 31 81 Mail ons: info@kriski.be Laat je nummer achter

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.