Het dak van de wereld

Nepal is ongetwijfeld één van de meest fascinerende landen op aarde. Dit verborgen Hindoerijk was eeuwenlang afgezonderd van de rest van de wereld, beschermd door de Himalaya. Alles is er nog steeds doordrongen van mystiek, magie en diepreligieuze rituelen.

Ideale periode De beste reisperiode voor Nepal is vanaf september tot en met mei, waarvan de beste trekkersmaanden oktober en november of maart en april zijn. In die periode zijn de vergezichten het meest indrukwekkend. - Klik hier voor een prijsindicatie

Deel deze bestemming

De indrukwekkende Himalaya domineert het landschap. Een wandeltocht of een meerdaagse trekking in dit adembenemende decor mag dan ook niet ontbreken.

Belevingen

Naast een trekking kan je er ook uitgebreid cultuurhistorische sites bezoeken.

Verdere mogelijkheden zijn olifant rijden of samen met deze reuzen baden, een ‘wildlife’ safaritocht in Chitwan, mountainbiken, raften, parapente, helikoptervlucht, bungee jumpen, meditatie, jeeptochten, sprookjesachtige boeddhistische kloosters bezoeken,...

Nepal

Oog in oog met een reus

Op zoek naar de Indische neushoorn

In het Nationaal Park Chitwan (Nepal) ga je op de rug van een olifant of te voet samen met een ranger op zoek naar de Indische neushoorn. Het duurt niet lang voor je in de moerassen oog in oog komt te staan met dit indrukwekkende oerdier. Een spectaculaire en onvergetelijke ontmoeting.
Zin in een kanotocht? Je vaart zo langs enkele zonnende krokodillen en wie weet kom je wel een tijger tegen.

Je kan in het park in alle comfort overnachten.

Hemels paradijs

Mountainbiken op 's werelds hoogste routes

Het adembenemende decor van de Himalaya zorgt bij elke sportieveling voor een onvergetelijke ervaring!

Fietsen op onverharde wegen, langs indrukwekkende ravijnen, door dichte jungle en langs de hoogste toppen van de wereld... dat moet zowat de droom zijn van elke mountainbiker.

Wij plannen tochten van enkele uren tot een paar dagen, stippelen een uitdagend parcours uit of gaan op aanvraag enkel downhill. Er is veel mogelijk en alle niveaus komen aan hun trekken!

Interesse in een Kriski+ reiservaring?

Reizen is beleven. Verleg je grenzen, ga op avontuur en ontdek.

CONTACTEER ONS

Natuurlijke schoonheid

Vlieg rond de Mount Everest

Beleef een avontuur in stijl, beleef deze unieke ervaring waarbij je de top van de wereld van dichtbij ziet. Dit is dé ultieme gelegenheid om luchtfoto’s te nemen. Tijdens de vlucht heb je spectaculaire uitzichten op de vele toppen van de Himalaya. Werkelijk een once in a life time experience.

Uiteraard kan deze ervaring gecombineerd worden met een meerdaagse trekking in de machtige bergketen. De begeleide wandeltochten worden op jouw tempo georganiseerd.

Overnachten kan in luxe tenten op 5.000 meter hoogte of in knap ingerichte handelshuizen met weergaloze uitzichten.

 Kriski Plus

Jeroen

Azië, Costa Rica en Namibië expert

The world is a book, and those who do not travel read only a page.

Lees meer

Bel mij:
+32 486 07 97 64
Mail mij:
jeroen@kriski.be
Azië, Costa Rica en Namibië expert: Jeroen Bel Jeroen: +32 486 07 97 64 Mail Jeroen: jeroen@kriski.be Bekijk alle hoogtepunten

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.