Groot, groter, grootst

Ontdek als een echte avonturier de prachtige natuurparken in het westen, reis actief door groteske landschappen en voel dat je leeft! De Oostkust wordt dan weer opgewaardeerd door riante steden als New York, Washington DC en Boston.

Ideale periode april - oktober - Klik hier voor een prijsindicatie

Deel deze bestemming

De Verenigde Staten van Amerika vormen een reusachtig land. Het oosten wordt verrijkt met trekpleisters zoals New York, the city that never sleeps, waar je niet zomaar te gast bent maar uitgedaagd wordt om als een echte New Yorker de lokale plekjes te verkennen. Maak van jouw reis een historische ontdekkingstocht en bezoek ook de steden Washington DC, waar vanuit het Witte Huis de wereldpolitiek wordt georkestreerd, Philadelphia en Boston.

Don't listen to what they say, go see!

Het westen van de VS is een grenzeloze speeltuin voor de natuurliefhebbers onder ons. Ontdek de spectaculaire Grand Canyon waar de Coloradorivier als een razende doorheen stroomt, Bryce Canyon en Zion National Park en geef je ogen de kost tijdens een uitdagende wandeling in Yosemite National Park. En deze vormen slechts een greep uit het aanbod van Moeder Natuur!

Zijn jouw zinnen op de VS gezet? Klop dan gauw bij ons aan en we maken er een unieke reis van!

USA

Klassevol logeren op de 17-Mile Drive

Pebble Beach Resort is pure verwennerij

De panoramische 17-Mile Drive slingert zich een weg langs de woelige Stille Oceaan. Onderweg heb je zicht op luxueuze landhuizen, cederbomen en gladgestreken gazons van Pebble Beach. Een verblijf in Pebble Beach Resort betekent een zorgeloos intermezzo tijdens jouw rondreis in West-USA. Relax aan het zwembad, geniet van een partijtje golf op één van de terreinen, boek een tocht per paard en geniet ’s avonds van een gastronomisch diner. 

New York, New York

Neem een verrukkelijke hap uit The Big Apple

Deze fenomenale stad trakteert je op meer dan een handjevol boeiende bezienswaardigheden die niet aan jouw reis mogen ontbreken. Denk maar aan de klassiekers zoals de Statue of Liberty, Top of The Rock en Central Park. Maar daarnaast daagt ‘the city that never sleeps’ jou uit om als een echte New Yorker de stad te verkennen. Trek er op uit en geniet!

 

Luxueus kamperen in de VS

Sfeervolle setting onder het tentzeil

Een verblijf in dit luxueus tentenkamp bezorgt je een wel een erg bijzondere beleving. Onder het zeil vind je een ruime, sfeervol ingerichte tent terug die aan alle comfort voldoet. Je kan vanop het terras jouw boek verslinden terwijl de kinderen ongestoord ravotten of genieten van een heerlijk glas wijn na een dag vol avontuur. Geniet je graag van een extraatje? Dan zorgen wij ervoor dat je vanuit je bed eindeloos naar de sterrenhemel kan turen. 

 

Jouw reis is onze passie

Reizen uitstippelen op maat van jouw interesses, dat is onze passie. Contacteer ons voor een reisvoorstel op maat!

CONTACTEER ONS

Meerdaagse raftingtocht door de Grand Canyon

Zet je schrap, want het wordt zeker nat!

Een helikopter brengt je tot diep in de canyon waar een team ervaren gidsen enthousiast op je wacht. Klaar om nat te worden? Spring de raft in en trotseer stroomversnellingen van allerlei categorieën. Adrenalinerush verzekerd!

's Avonds geniet je van een deugddoende maaltijd onder een gigantische sterrenhemel. Logeren doe je in comfortabele tenten langs de oever van de Coloradorivier. Voor een gezonde portie avontuur kan dit wel tellen!

Wandeling in Yellowstone National Park

Een betoverend stukje natuur

Trek met een gids tot diep in het hart van Yellowstone National Park. Dit majestueuze park met z’n bijzondere geologische karakteristieken brengt de ontdekkingsreiziger in je naar boven. Reusachtige geisers en kleurrijke warmwaterbronnen wisselen af met bergachtige landschappen en uitgestrekte weilanden. Spot onderweg beren, wolven en kuddes bizons.

Kajakken door Antelope Canyon

Een andere kijk op Lake Powell

Neem bij zonsopgang of -ondergang een unieke kijk op Antelope Canyon tijdens een kajaktocht. Samen met een gids peddel je tussen de kloven van de canyon terwijl de steile rotswanden zich omhullen in vurige kleuren. Een spectaculaire ervaring waarvan je in alle rust kan genieten.

 Kriski Plus

Indira

Canada & USA expert

Klop bij ons aan voor een memorabele reis naar de Verenigde Staten! Zo omvangrijk als het land is, zo groot is de diversiteit aan memorabele belevingen die er voor het grijpen liggen, en wij weten waar deze te vinden zijn.

Laat je verbluffen door de grootsheid van de natuur in het westen, snuif de sfeer op in de dynamische steden in het oosten of beweeg op het ritme van het zwoele zuiden.

Lees meer

Bel mij:
+32 479 63 69 00
Mail mij:
indira@kriski.be
Canada & USA expert: Indira Bel Indira: +32 479 63 69 00 Mail Indira: indira@kriski.be Bekijk alle hoogtepunten

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.