Indira

Canada & USA expert

indira@kriski.be

+32 479 63 69 00
Kriski Plus

Reizen verruimt je denkwereld, biedt je andere inzichten op het dagelijkse leven en leert je vreemde culturen kennen. Meer dan dat, het brengt je vaak op wondermooie plekjes waar je langer dan eventjes wil verblijven.

Deel deze expert

Met deze achterliggende gedachte stel ik vandaag reizen samen voor iedereen met eenzelfde lust om de wereld te ontdekken.

Na het afronden van een Master in Toerisme aan de KU Leuven kwam ik, zoals gepland, op de hoofdzetel van Thomas Cook terecht. Daar had ik het de laatste 5 jaren erg naar m’n zin op de productieafdeling voor de bestemmingen USA & Canada.

Meerdere reizen naar deze wereldstreken inspireerden me om unieke vakanties samen te stellen, waarbij je te gast bent in de Noord-Amerikaanse natuur en cultuur, tijd hebt om te beleven en bijzondere indrukken te laten insijpelen. 

If we slow down, everything lasts longer - Paulo Coelho

Deel jullie reiswensen met me en ik stippel met passie en kennis een onvergetelijke reis uit â€‹die jullie als gegoten zit.

 Kriski Plus
 Kriski Plus
 Kriski Plus
 Kriski Plus

Mijn travelupdates

Kriski Plus rocky mountains
Travel Story

Rocky Mountains

Door Indira op

Na een half uurtje wandelen, bereiken we luidkeels zingend een prachtig uitkijkpunt. Een berenbel hebben we niet op zak, en in deze dichte bossen verras ik…

Lees meer
Canada & USA expert: Indira Bel Indira: +32 479 63 69 00 Mail Indira: indira@kriski.be Laat je nummer achter

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.