Haal je hart op middenin de wildernis.

Reis als een ware avonturier door prachtige stukken natuur. Observeer wilde dieren in hun natuurlijke habitat of trek door de stilte van de ongerepte wildernis. Ontmoet vergeten volkeren, geïsoleerd van de wereld.

Deel deze beleving

Je zou het niet meteen verwachten, maar in de Sahara krioelt het van de beesten. Ga mee op avontuur en spot vanuit een luchtballon kuddes gazellen, een karavaan dromedarissen en aanschouw hoe de eindeloze woestijn onder je voorbij glijdt. 

There is no WiFi in the forest, but we promise you’ll find a better connection

Terwijl je met een bootje op de rivier vaart krijg je de kans om grizzlyberen te spotten op zoek naar verse zalm tijdens de zalm trek. Een gepassioneerd bioloog vertelt je meer over de levenswijze van deze dieren terwijl jij in alle rust, elke beweging kan observeren. 

 

Tussen Bengaalse tijgers en luipaarden

Vrede, rust en harmonie in je jachtlodge

Tijdens je safari verblijf je in een 5-sterren jachtlodge aan een meer in Zuid-India. In dit wildpark ga je op zoek naar olifanten, tijgers en luipaarden. Vanop het water maak je een riviersafari. 's Avonds stap je de jeep op om de dieren in hun habitat te zien.

Tussen de rivieren aan het meer verblijf je in een luxueuze lodge, verkozen tot één van de meest exclusieve ter wereld. ‘s Avonds krijg je bezoek van leden van omringende stammen. Lekker eten en muziek maken je avontuur helemaal af. 

Beren spotten op Vancouver Island

Observeer beren in hun natuurlijke habitat

Je gaat aan boord van een zodiac en vaart samen met een gids het water af, op zoek naar bruine beren. Deze wilde dieren komen bij eb uit de bossen tevoorschijn om aan de oevers van het water krabbetjes en ander lekkers op te speuren. Vanop jouw bootje kan je deze beren ongestoord observeren. Doordat jij je op het water bevindt en niet aan wal, zien ze jou helemaal niet als een indringer van hun habitat. Een onvergetelijk moment tussen jou en Moeder Natuur als je het ons vraagt!

Kamperen in de grootste grot ter wereld

Mysterieuze grotten van Phong Nha-Ke Bang in Vietnam

In een sprookjesachtig landschap, tussen tropische regenwouden en oerbossen, verken je de pas ontdekte en grootste grot van de wereld. Met de immense, terrasvormige grotten, fonkelende kristallen en hoge stalagmieten en talrijke grotparels is dit een waar kunststukje van moeder natuur. Naast wandelingen en boottochten kan je er zwemmen, een zipline (kabelbaan) nemen en er overnachten in tenten... 

Plan jouw Kriski+ Puur Natuur reis

Reis als een ware avonturier doorheen magnifieke stukken natuur.
Observeer wilde dieren in hun natuurlijke habitat of trek door de stilte van de ongerepte wildernis. Ontmoet vergeten volkeren geïsoleerd van de wereld.

GA VOOR PUUR NATUUR

Zwem in magisch melkblauw water

Trekking naar de Laguna Azul van de Rio Celeste

Rio Celeste betekent letterlijk 'lichtblauwe rivier'. De legende zegt dat wanneer God klaar was met het schilderen van het hemelsblauw hij zijn verfkwasten kwam uitspoelen in de Rio Celeste, waardoor die nu zo'n unieke blauwe kleur met melkachtige schijn heeft.

Om de rivier in het Volcan Tenorio National Park te bewonderen moet je wel wat moeite doen. Je geraakt er immers alleen na een stevige hike langs een soms modderig pad door de jungle en via gammele hangbrugjes. Aan het einde van de wandeling word je getrakteerd op een betoverend mooie lagune met een 90 meter hoge waterval. Het lijkt alsof Peter Pan er elk ogenblik kan opduiken. 

Dolfijnen spotten in de Mekong

Fietsen en kajakken in Kratie

In het oosten van Cambodja reis je off the beaten track, toeristen zie je hier bijna niet. Een leuke stop is Kratie, een slaperig provinciestadje met een charmante, wat vergane koloniale glorie. Je hebt er aan de Mekong niet alleen de meest romantische zonsondergang van het hele land, maar zit er op een ideale locatie om de zeldzame Irrawaddy dolfijnen te spotten. Stap er op de fiets en trek het platteland in richting Kampi, langs de oever van de Mekong of vaar in een kajak de rivier af, op zoek naar de zoetwaterdolfijnen. 

Samosir op het Tobameer

Met de fiets langs Batak dorpen

Het Sumatraanse Tobameer is een immens kratermeer met Samosir in het midden ervan, een langgerekt eiland waar je ontspannen kan fietsen, van het ene pittoreske Batak dorp naar het andere. Je geniet ondertussen van een zalig uitzicht over het spiegelmeer, het platteland en de steile bergflanken op de achtergrond. Je wordt er onderweg getrakteerd op een authentieke dansvoorstelling en gaat op de koffie bij locals thuis. De traditionele huizen van de Batak hebben trouwens een hoog, gebogen zadeldak met scherp oplopende uiteinden. Het zorgt er mee voor dat je je hier echt op een unieke bestemming voelt.

Plan jouw Kriski+ Puur Natuur reis

Reis als een ware avonturier doorheen magnifieke stukken natuur.
Observeer wilde dieren in hun natuurlijke habitat of trek door de stilte van de ongerepte wildernis. Ontmoet vergeten volkeren geïsoleerd van de wereld.

GA VOOR PUUR NATUUR

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.