Haal je hart op middenin de wildernis.

Reis als een ware avonturier door prachtige stukken natuur. Observeer wilde dieren in hun natuurlijke habitat of trek door de stilte van de ongerepte wildernis. Ontmoet vergeten volkeren, geïsoleerd van de wereld.

Deel deze beleving

Je zou het niet meteen verwachten, maar in de Sahara krioelt het van de beesten. Ga mee op avontuur en spot vanuit een luchtballon kuddes gazellen, een karavaan dromedarissen en aanschouw hoe de eindeloze woestijn onder je voorbij glijdt. 

There is no WiFi in the forest, but we promise you’ll find a better connection

Terwijl je met een bootje op de rivier vaart krijg je de kans om grizzlyberen te spotten op zoek naar verse zalm tijdens de zalm trek. Een gepassioneerd bioloog vertelt je meer over de levenswijze van deze dieren terwijl jij in alle rust, elke beweging kan observeren. 

 

De regenboogberg Vinicunca

Vreemde kleurrijke lijnen in de Andes

De Rainbow Mountain, of de 'Montana de los 7 Colores' is één van de meest fotogenieke plekken van Peru. Je treft er een vreemde berg aan met groene, gele en rode strepen, die als het ware lijken geverfd op het landschap. De kleuren van de Vinicunca, zoals de berg echt heet, zijn echter het resultaat van koper, ijzer en malachiet in de grond. Onderweg naar de top spot je alpaca's en vicuna's en locals in hun traditionele klederdracht. 

Robinson Crusoe achterna bij het Great Barrier Reef

Snorkelen en ontspannen op een paradijselijk privé eilandje

Haggerstone Island is een unieke locatie om te verblijven. Het eilandje ligt zo’n 10 kilometer voor de kust van Cape York, vlakbij het Great Barrier Reef. UitbatersRoy en Anne, die hier toevallig terechtkwamen tijdens een zoektocht naar een gezonken schip (kan het nog echter?), leggen je in de watten van begin tot eind. Schoenen zijn hier absoluut net nodig. Het enige wat je moet beslissen is of je gaat snorkelen, vissen, wandelen of languit met een boek in de hangmat blijven liggen. 

Ontmoet vergeten bergvolkeren

Verken waanzinnige landschappen in Noord-Vietnam

Op de rijstterrassen in de bergen en in de noordelijke regio’s kan je kennismaken met verschillende 'vergeten' etnische volkeren die je meenemen tot in hun markten, dorpen, huizen en die hun traditionele leefgewoontes met je delen. Je kan er rustige tot stevige wandelingen maken. Je logeert bij de mensen thuis of in een prachtig gelegen lodge op de top van een berg. De uitzichten zijn waanzinnig mooi.

Plan jouw Kriski+ Puur Natuur reis

Reis als een ware avonturier doorheen magnifieke stukken natuur.
Observeer wilde dieren in hun natuurlijke habitat of trek door de stilte van de ongerepte wildernis. Ontmoet vergeten volkeren geïsoleerd van de wereld.

GA VOOR PUUR NATUUR

Meerdaagse raftingtocht door de Grand Canyon

Zet je schrap, want het wordt zeker nat!

Een helikopter brengt je tot diep in de canyon waar een team ervaren gidsen enthousiast op je wacht. Klaar om nat te worden? Spring de raft in en trotseer stroomversnellingen van allerlei categorieën. Adrenalinerush verzekerd!

's Avonds geniet je van een deugddoende maaltijd onder een gigantische sterrenhemel. Logeren doe je in comfortabele tenten langs de oever van de Coloradorivier. Voor een gezonde portie avontuur kan dit wel tellen!

Als een Principiano over het eiland

Principe per 4x4

Waan je voor één dag een ‘Principiano’ en maak nader kennis met de cultuur en prachtige landschappen van dit eiland. Zo brengen we een bezoek aan de kleinste hoofdstad ter wereld. Je zal ook van dichtbij kennismaken met de geheimen van de organische landbouw en zijn bijhorende aroma’s en smaken. Daarna geniet je van een heerlijke traditionele lokale maaltijd. 

Orka’s spotten in de Strait of Juan de Fuca

Een merkwaardige beleving

Wie naar het westen van Canada reist, kan de unieke kans om orka's te spotten niet laten liggen. In de Strait of Juan de Fuca, gesitueerd tussen Vancouver Island en het vasteland van British Columbia, leven er scholen orka's wiens reilen en zeilen reeds geruime tijd wordt bestudeerd. Hierdoor bestaat er tonnen wetenschappelijke informatie die door trotse marine biologen met jullie wordt gedeeld tijdens een boottochtje. De kans om van hieruit orka's te spotten is bijzonder groot!

Plan jouw Kriski+ Puur Natuur reis

Reis als een ware avonturier doorheen magnifieke stukken natuur.
Observeer wilde dieren in hun natuurlijke habitat of trek door de stilte van de ongerepte wildernis. Ontmoet vergeten volkeren geïsoleerd van de wereld.

GA VOOR PUUR NATUUR

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.