De rit naar Gold Bridge zullen we nooit meer vergeten. Dit is onze meest memorabele roadtripervaring ooit. Avontuur in het kwadraat.

Deel dit artikel

We moeten toegeven dat het zweet ons uitbrak tijdens de rit naar Gold Bridge. Onverharde wegen, het gebrek aan vangrails, haarspeldbochten en diepe ravijnen tekenden het beeld. Geen kat op de baan !

Waar komen we terecht? Na ruim een uur door het stof gereden te hebben, kwamen we aan bij onze bestemming, Tyax Mountain Resort. We konden onze ogen niet geloven! Midden in de wildernis stond een geweldige grote lodge. We kwamen in de hemel op aarde terecht. 

De dag nadien ontwaakten we middenin de natuur waar we onze longen konden vullen met frisse lucht. Een watervliegtuigje stond ons op te wachten voor de vlucht van ons leven! We lieten al gauw de bewoonde wereld even voor wat het was en vlogen hoog en droog boven de gletsjers, vulkanische gesteenten, prachtige meren en bloemrijke weides. Al gauw volgde de ene oohhh de andere aaahhh op… Het landschap vanuit de lucht gaat je verbeelding helemaal te boven!

Onze landing op het water werd ingezet, een onbeschrijfelijk gevoel ! Wie de kans krijgt dit te doen, moet deze grijpen met beide handen…

 

Kriski Plus heeft voor elk wat wils dankzij het maatwerk dat we bieden. Om jullie te inspireren stippelden we 3 rondreizen uit die we bijsturen aan de hand van jullie reisvoorkeuren. 

 Kriski Plus
 Kriski Plus
 Kriski Plus
 Kriski Plus
 Kriski Plus

Gerelateerde blogberichten

Kriski Plus beach sri lanka
Travel Review

Superreis in Sri Lanka

Door Familie Ghillemijn op

Het was een SUPERreis! Alles was heel vlot georganiseerd. Een heel aangename gids die
aanwezig was wanneer het moest en bijna onzichtbaar was wanneer…

Lees meer
Kriski Plus Skivakantie in Jasper, Canada.
Travel Review

Een topbeleving in Jasper!

Door Familie De Vlieger-De Meester, op

Alles begon met het uitkiezen van een reisbestemming. We hadden al meermaals met Kriski naar Oostenrijk gereisd, per wagen, voor een weekje ski. Dit jaar hadden we…

Lees meer

Deel jouw Kriski+ ervaring

Laat ons weten hoe jouw reis was.

Stuur ons jouw Kriski + ervaring
Bel ons: +32 9 226 31 81 Mail ons: info@kriski.be Laat je nummer achter

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.