Onze werkwijze

Kriski+ bestaat uit een team bestemmingsspecialisten die na een kennismaking, voor jou een unieke reis uitstippelen. Een reis op maat van jouw zin voor avontuur, behoefte aan luxe en honger om te ontdekken.

Contacteer ons

Jullie oog is gevallen op één van onze memorabele belevenissen of prachtige bestemmingen. Laat het ons weten via de contactgegevens van de desbetreffende expert. Hij of zij contacteert jou binnen de 24 uren.

Contacteer ons Kriski Plus
Maak een afspraak Kriski Plus

Maak een afspraak

Deel jullie persoonlijke reiswensen met ons tijdens een afspraak bij jullie thuis of bij ons op kantoor. Vertel ons je interesses, wildste dromen en intrinsieke verwachtingen.

Maak een afspraak
Een eerste reisvoorstel Kriski Plus

Een eerste reisvoorstel

Alle experts kennen hun bestemmingen van kop tot teen en weten er voor jullie de best passende adresjes en activiteiten uit te pikken. Op basis van jullie wensen stippelen wij vol passie en kennis een uniek reisprogramma voor jullie uit.

Go!

Bevalt ons reisontwerp jullie? Go for it!

Na akkoord ontvangen jullie van ons een reisbevestiging met vraag tot betalen van een voorschot en kunnen jullie beginnen aftellen.

Go! Kriski Plus

Voor vertrek

Een 6-tal weken voor vertrek vragen we het eindsaldo te betalen en bezorgen we jullie gepersonaliseerde reisdocumenten met leuke tips voor onderweg! 

Voor vertrek Kriski Plus
Een onvergetelijke reis Kriski Plus

Een onvergetelijke reis

Jullie beleven een memorabele reis waar onvergetelijke ervaringen centraal staan en waar vriendschapsbanden hechter worden. Ontdek onderweg verborgen pareltjes en overnacht in karaktervolle logies. 

Enkele ervaringen

Kriski Plus beach sri lanka
Travel Review

Superreis in Sri Lanka

Door Familie Ghillemijn op

Het was een SUPERreis! Alles was heel vlot georganiseerd. Een heel aangename gids die
aanwezig was wanneer het moest en bijna onzichtbaar was wanneer…

Lees meer
Kriski Plus Skivakantie in Jasper, Canada.
Travel Review

Een topbeleving in Jasper!

Door Familie De Vlieger-De Meester, op

Alles begon met het uitkiezen van een reisbestemming. We hadden al meermaals met Kriski naar Oostenrijk gereisd, per wagen, voor een weekje ski. Dit jaar hadden we…

Lees meer
Bel ons: +32 9 226 31 81 Mail ons: info@kriski.be Laat je nummer achter

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.