Ook deze winter bieden we dankzij onze samenwerking met KLM, Edmonton International Airport, Jasper Tourism en Edmonton Tourism opnieuw winterreizen aan naar Canada aan scherpe prijzen. Droom jij al even van een skireis naar Canada? Dit is de uitgelezen kans om jouw droom te verwezenlijken.

Winterse festivals in Edmonton

Wie wil kan zich bij aankomst onderdompelen in het levendige Edmonton. Deze stad viert de winter met haar festivals. Zo kan je in Hawrelak Park de ijssculpturen bewonderen of de sfeer opsnuiven tijdens het jaarlijkse Silver Skate Festival. Pik tijdens jouw verblijf een ijshockey wedstrijd van de Edmonton Oilers mee.

Blijf je enkele dagen in Edmonton, breng dan zeker een bezoek aan Elk Island Provincial Park waar je bizons kan spotten die zich hebben ingeduffeld in hun dikke winterpels.

Tonnen winterpret in Jasper National Park

Nadien neemt de aantrekkingskracht van Jasper de bovenhand en reizen jullie door de Rocky Mountains dit gezellige bergdorp tegemoet. Aankomen in Jasper voelt aan als thuiskomen. Het kleinschalige dorp zorgt meteen voor een gemoedelijke, gastvrije sfeer. Overdag kan je het skigebied van Marmot Basin verkennen en 's avonds zit je met de locals in een gezellige, bruine kroeg.

Marmot Basin ligt op 20 minuten rijden van Jasper. Het skigebied reikt de hand naar zowel ervaren skiërs als beginners. Zo halen fervente skiërs hun hart op buitenpiste waar de 'black diamond' afdalingen zorgen voor tonnen skiplezier. Mag het wat rustiger, dan zijn er tal van pistes die je naar de voet van de berg leiden door de bomen heen. Ondertussen word je verwend met adembenemende uitzichten op die Icefields Parkway met haar majestueuze Rocky Mountains.