Reiservaring oeganda 2
Ik ben Manon & ik doe niks liever dan reizen (surprise surprise…). Je kan me omschrijven als een avontuurlijke en creatieve bezige bij die gepassioneerd is door reizen en ontdekken. Van bruisende steden doorkruisen tot kamperen in de wildernis, count me in! Want de unieke ervaringen en indrukken die je al reizend opdoet zijn niet te evenaren…

Nadat ik tijdens mijn studies een half jaar in Spanje woonde en van daaruit Marokko ontdekte, trad ik de afgelopen jaren al (meerdere keren) buiten de Europese grenzen op reis naar Sri Lanka, Canada, New York, Oeganda en Marokko.

Rien ne développe l’intelligence comme les voyages - Émile Zola

Met mijn masterstudies Meertalige Communicatie aan de UGent en werkervaring als Digital Marketeer, maakte ik in 2022 vol enthousiasme de overstap naar de reissector. Als fervente reiziger heb ik niet alleen steeds mijn camera bij de hand, maar hou ik er ook van om mijn reiservaringen te delen en anderen te inspireren. Kriski Plus is voor mij dus de plek waar al mijn passies samenkomen. Ik kijk er alvast naar uit om samen jouw droomreis op maat uit te werken.