Heel even aan de wereld ontsnappen

Herbron in een kleinschalig wellness resort

Verwen jezelf met een paar daagjes in een kleinschalig wellness resort. Verblijf in de groene heuvels van Kandy en geef je over aan de rust van Santani Wellness. Er zijn niet veel plekken in de wereld die kunnen tippen aan de serene omgeving hier... Weelderig groene landschappen strekken zich uit zover het oog reikt.

Op deze unieke plek kan je even volledig aan de wereld ontsnappen. De natuur is hier koning en minimalisme staat centraal, met uitzondering van één essentieel aspect: voeding. Laat je smaakpapillen verwennen door culinair hoogstaande gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten, perfect in lijn met het wellnessconcept. Gezonde voeding wordt hier op een uiterst smaakvolle en verrassende wijze bereid… laat het smaken!

Naast wellnesspakketten op maat, kan je hier dagelijks genieten van de uitgebreide faciliteiten, waaronder hydrotherapie, een infinity pool en yoga- en meditatielessen. Wie van meer avontuur houdt kan de natuur in trekken voor prachtige wandelingen langs watervallen en een plonsje wagen in de rivier.

Eén ding is zeker: je verlaat Santani als herboren!

Kandy sri lanka