Alles begon met het uitkiezen van een reisbestemming. We hadden al meermaals met Kriski naar Oostenrijk gereisd, per wagen, voor een weekje ski. Dit jaar hadden we de kans om met gans ons gezin (je weet hoe dat gaat met studerende kinderen aan de unief) de krokusvakantie samen door te brengen, en wilden we wel eens iets speciaals.

Onze jongste dochter, Julie, had Jasper al gespot op jullie website en vertelde me dat het niet duurder was dan een klassieker naar een Europees skigebied. Ongelovig en na wat aandrang van Julie ging ik zelf eens een kijkje nemen op de website. Inderdaad, de bestemming Jasper in Canada, best betaalbaar naar normen voor een klassiek skibudget.

Ik nam contact op met Kriski en kwam meteen bij Indira uit. Een zeer aangenaam en constructief, hulpvaardig contact: onze reis was snel geboekt. Indira heeft ons bijzonder goed geholpen bij de voorbereidingen van de reis, tips, tricks, weetjes, administratieve afhandelingen, .... altijd bereid, zelfs op de meest onmogelijke momenten: echt geweldig die ervaring. Een prachtige klantenreis.

De dag dat storm Ellen onze lage landen teisterde zijn we vertrokken. De vlucht naar Amsterdam werd hierdoor uitgesteld. We haalden op de valreep onze vlucht Amsterdam - Edmonton, op een haar na ..... Indira was op de hoogte en bleef met ons in contact, ja, ook op die dag, een zondag.

Eens op de vlucht naar Canada werd ons gemeld dat onze bagage het niet gehaald had, en pas dagen later zou geleverd worden. Ook hier was Indira van op de hoogte en bood ze steun en hulp. De ganse afhandeling naar de vliegtuigmaatschappij toe nam ze ter harte. Elke dag heeft ze zich geïnteresseerd in ons en sprak ze de hoop uit dat we toch zouden genieten, ondanks de bagagemiserie. Voor ons gezin is Indira dan ook een echte klasbak, die achter haar klanten staat met raad en daad.

Bedankt Kriski, bedankt Indira, die ook op het verblijf hielp om ongemakken snel en concreet op te lossen; you’re the best!

Jasper, Marmot Basin, zaaaalig ...... wat een andere Kriskiklant blogde is volledig juist: een echte aanrader! Alle leden van ons gezin zijn bijzonder gelukkig over het verblijf, de huurauto, de dagelijkse tips via de Kriski App Vamoos, het skigebied, de superieure sneeuwkwaliteit, de vriendelijkheid van de lokale Canadezen, de omgeving, de natuur, ..... aarzel niet en beleef deze topbeleving dankzij Kriski: wij komen terug!!

Hartelijk dank vanwege An, Johan, Stefanie en Julie .
Xxx