Uiteraard zie jij jouw oogappels graag, tot aan de maan en terug, in het kwadraat. Maar wist je dat zo nu en dan zonder kinderen op reis gaan, goed is voor jouw relatie? We tonen hieronder aan waarom het best oké is ook eens zonder jouw pagadders te reizen en er alleen op uit te trekken met jouw partner. En geven je met plezier reistips mee.

Er even op uit trekken zonder de kinderen biedt je als ouder de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en verantwoordelijkheden. Daar bovenop versterkt het de band tussen partners doordat er ongestoord gepraat kan worden. Je geniet gewoonweg volop van elkaars gezelschap. En wanneer de kinderen even uit het vizier zijn, heb je meer tijd om je te focussen op eigen interesses. Samen met de hubbie gaan duiken, meer tijd doorbrengen in musea, langer tafelen in dat sterrenrestaurant,...

Er even tussenuit zonder de kinderen, zegt dat jou ook wat? We bezorgen jou enkele reisideeën om er lekker op uit te trekken met jouw partner.

Neem gerust contact op met onze reisexperts om van jouw droomreis werkelijkheid te maken. Zo stippelen we samen jullie ideale reis voor je uit om helemaal tot rust te komen met z'n tweetjes... puur genieten!