De rit naar Gold Bridge zullen we nooit meer vergeten. Dit is onze meest memorabele roadtripervaring ooit. Avontuur in het kwadraat.

Je leest hier het reisverhaal van An & Nicolas.

We moeten toegeven dat het zweet ons uitbrak tijdens de rit naar Gold Bridge. Onverharde wegen, het gebrek aan vangrails, haarspeldbochten en diepe ravijnen tekenden het beeld. Geen kat op de baan !

Waar komen we terecht? Na ruim een uur door het stof gereden te hebben, kwamen we aan bij onze bestemming, Tyax Mountain Resort. We konden onze ogen niet geloven! Midden in de wildernis stond een geweldige grote lodge. We kwamen in de hemel op aarde terecht.

De dag nadien ontwaakten we middenin de natuur waar we onze longen konden vullen met frisse lucht. Een watervliegtuigje stond ons op te wachten voor de vlucht van ons leven! We lieten al gauw de bewoonde wereld even voor wat het was en vlogen hoog en droog boven de gletsjers, vulkanische gesteenten, prachtige meren en bloemrijke weides. Al gauw volgde de ene oohhh de andere aaahhh op… Het landschap vanuit de lucht gaat je verbeelding helemaal te boven!

Onze landing op het water werd ingezet, een onbeschrijfelijk gevoel ! Wie de kans krijgt dit te doen, moet deze grijpen met beide handen…