Het was een wondermooie reis naar Sri Lanka, we genieten nog elke dag na.

Het is moeilijk om de hoogtepunten te benoemen, het waren er zoveel. Ik denk hierbij aan de uitstap per boot op het meer van Gal Oya, de kookworkshop in Kandy, de Dambulla Cave Temples, de tempel van de tand in Kandy, het bezoek aan de theeplantage, het bezoek bij Chandana Yapage en zijn weefgetouwen, onze treinrit over de beroemde 9 Arches brug nabij Ella, de ronduit fantastische uitzichten vanuit onze kamer in 98 Acres en Santani…op die manier wil ik elke dag wakker worden.

Het was allemaal top en indrukwekkend.

Ook willen we onze gids/chauffeur Dhanu extra vernoemen: een zeer aangename, rustige jongeman die ons feilloos door het hectische verkeer naar elke bestemming bracht. Wij hebben erg van zijn gezelschap genoten. Het was ook fijn dat hij bij het bezoeken van attracties de nodige uitleg kon verschaffen.

In tegenstelling tot andere reizen die we altijd zelf organiseerden was het tempo hier beduidend rustiger. In het begin was dat wel wat aanpassen, achteraf beschouwd ben ik heel blij dat het tempo rustiger was, op die manier dringt alles veel beter tot je door en kan je de dingen langer onthouden.

Alle lodges en hotels waren prima tot uitstekend. Het personeel was overal werkelijk heel vriendelijk en behulpzaam.Het eten was zeer lekker tot werkelijk uitstekend (Santani, Lantern Boutique). We hebben het 3 weken zeer naar onze zin gehad, het kon niet beter.

Ria & Filip