DSCF1659
Hey, Hello, Hi, Konnichiwa, G'day! Mijn naam is Flore. De reiskriebels in mijn bloed zorgen ervoor dat ik wel eens op een vliegtuig durf springen om een nieuw plekje op deze wonderlijke wereldbol te ontdekken. Reizen is voor mij ondergedompeld worden in nieuwe culturen, het is nieuwe mensen en manieren van leven leren kennen, het is omver geblazen worden door de mooiste uitzichten en prachtige natuur, het is een onbekende keuken uitproberen en nieuwe favoriete maaltijden ontdekken,...

Na mijn studies Communicatiewetenschappen belandde ik in het televisielandschap, waar ik de afgelopen jaren heel wat reisprogramma's mee in elkaar timmerde. Ik trok samen met tv-ploegen al door heel wat mooie landen waaronder Amerika, Japan en Australië.

Take only memories, leave only footprints - Chief Seattle

In 2024 besloot ik de overstap te maken naar waar mijn grote passie ligt: leuke, interessante, wonderlijke, spannende, originele, mooie reizen uitstippelen. Voor een reis onder de Australische zon, langs de grootsheid van de Nieuw Zeelandse natuur of tussen de Japanse kersenbloesems en iconische tempels kan je bij mij terecht.