Ben je op zoek naar een huwelijksreisbestemming buiten Europa, dan zijn er tal van prachtige plekken om uit te kiezen. Kriski Plus deelt hier enkele van de meest populaire bestemmingen voor pasgetrouwde stellen die op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en romantiek.

1. Bali, Indonesië

Bali is één van de meest romantische eilanden ter wereld. Het is een perfecte bestemming voor pasgetrouwde stellen die willen ontspannen op prachtige stranden, genieten van de lokale cultuur en de natuurlijke schoonheid van het eiland willen verkennen. Er zijn tal van luxe resorts en villa's om uit te kiezen, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten en heerlijk eten.

2. Malediven

De Malediven zijn één van de meest populaire bestemmingen voor huwelijksreizen ter wereld. Dit tropische paradijs biedt kristalheldere wateren, witte zandstranden en prachtige zonsondergangen. Er zijn tal van luxe resorts op de Maldiven, waar je kunt genieten van privévilla's, heerlijk eten en ontspannende spa-behandelingen.

3. Thailand

Thailand is een exotische bestemming die perfect is voor avontuurlijke pasgetrouwde stellen. Je kunt genieten van prachtige stranden, heerlijk eten, en de lokale cultuur verkennen. Er zijn tal van activiteiten om uit te kiezen, zoals duiken, snorkelen, wandelen en fietsen. En als je op zoek bent naar ontspanning, dan zijn er tal van luxe resorts om uit te kiezen.

4. Costa Rica

Costa Rica is een prachtige bestemming voor pasgetrouwde stellen die op zoek zijn naar avontuur en natuur. Dit land biedt prachtige stranden, regenwouden en vulkanen. Er zijn tal van activiteiten om uit te kiezen, zoals ziplinen, raften en wandelen. En als je op zoek bent naar ontspanning, dan zijn er tal van luxe resorts en spa's om uit te kiezen.

5. Canada

Canada is de bestemming bij uitstek voor een actieve huwelijkreis. Het westen van Canada betovert met de veelzijdigheid van Vancouver en de ruigheid van Vancouver Island. Laat jullie nadien omver blazen door de majestueuze Rocky Mountains die uitnodigen tot raften, wandelen of canyoning.

huwelijkreis canada

Wie liever het oosten van Canada bezoekt, komt terecht in charmante Franstalige dorpjes en eindeloze heuvelachtige landschappen waar heldere meren uitnodigen tot spontane zwempartijen.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of romantiek, deze bestemmingen bieden allemaal iets speciaals voor pasgetrouwde stellen. Overweeg deze bestemmingen voor je volgende huwelijksreis en geniet van een onvergetelijke vakantie met je geliefde.

Laat je inspireren voor jouw huwelijkreis door onze rondreizen: