Wij voelen de feestelijke vibe al helemaal, want ja hoor, het eindejaar komt met grote passen dichterbij. Na alle feesten en gezelligheid, komt helaas die ellenlange -niet meer zo gezellige- winterperiode tijdens de maanden januari en februari. We kennen jullie al goed, want die winterdip is vaak hét moment waarop jullie reizen beginnen te plannen voor het komende jaar… Het is een kwestie van al iets te hebben om naar uit te kijken, we get it. Wel, wij hebben eigenlijk nog een aantrekkelijker voorstel om die winterblues te doorbreken: wat dacht je ervan om in 2024 al meteen op reis te vertrekken? Wij kozen er enkele topbestemmingen voor je uit:

Thailand

Het begin van ons kalenderjaar is de beste tijd om naar Thailand te reizen, want van december tot maart kom je er in het droge seizoen terecht. Thailand is de ideale reisbestemming voor wie voor het eerst kennismaakt met Zuidoost-Azië. Het land is erg toegankelijk, vertrouwd met toerisme en het landschap is erg gevarieerd. Combineer actieve excursies in levendige jungles met enkele dagen uitrusten op paradijselijke droomstranden.

Geniet van het paradijselijke Thailand

Vietnam

Hou jij ook zo van de nieuwe energie en inspiratie die je krijgt van reizen? Dan is Vietnam een bestemming voor op jouw wishlist! Het land prikkelt al je zintuigen: proef de beste keuken van Azië, beleef een cruise in het wereldwonder van formaat Ha Longbaai, fiets langs sprookjesachtige rotsen, vaar per kayak naar geheime grotten,… Meer dan voldoende indrukken dus om boordevol nieuwe energie terug naar huis te vertrekken.

Laat je inspireren door Vietnam

Cambodja

In dit kleinste landje van Zuidoost-Azië ga je op ontdekkingstocht naar het verleden. Je vindt er namelijk één van de zeven wereldwonderen: de tempels van Angkor Wat. Naast dit cultureel hoogtepunt geniet je er ook van prachtige natuur in de jungle of op een van de paradijselijke eilandjes voor de kust. Het land bevat zeker en vast alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie om even aan de winter te ontsnappen.

Ga op ontdekkingstocht door Cambodja

Canada

Geen winterblues in Canada, wél een magisch winterwonderland. Beleef winter op z’n best tussen eindeloze witte landschappen in de Rocky Mountains. Geniet van sfeervolle festivals in Edmonton, de stad die lééft in de winter, en ga vervolgens enkele dagen skiën in Jasper. De omgeving leent zich tot tal van andere winteractiviteiten zoals wandelingen met sneeuwschoenen, ijsklimmen, sneeuwscooter- en huskytochten, … Als kers op de taart maak je er ook nog kans om het noorderlicht te spotten.

Ontdek Canada tijdens de winter

Ziezo, nu is het aan jou! Kies jouw favoriete bestemming en laat ons weten wanneer je graag op reis vertrekt. Wij werken met plezier een reisvoorstel op maat voor je uit.