20240313 124207
Hallo daar, mede-reislustige! Ik ben Justine, een gepassioneerde politicoloog die net zo gek is op reizen als jij. Al op jonge leeftijd kreeg ik de kriebels te pakken (dankjewel mama & papa), en sindsdien lieten ze me niet meer los. Met een gezonde portie nieuwsgierigheid op het vliegtuig stappen, verwonderd om je heen kijken tijdens je eerste taxirit terwijl je bestemming zich stilaan voor je ontvouwt, tot je uiteindelijk eraan denkt om je leventje in Europa op te zeggen en instant te verhuizen naar je nieuwe favoriete stad. Bestaat er een beter gevoel dan dat?

Over de jaren heen ben ik bijzonder gepassioneerd geraakt over enkele bestemmingen: Argentinië, Zuid-Afrika, Cambodja, Jordanië, Mexico, Colombia,... stuk voor stuk landen die ik niet alleen recentelijk heb bereisd, maar ook graag volg in de actualiteit.

Een mooie reis begint met de juiste verwachtingen

Samen wil ik graag jouw wensen en ideeën beluisteren, zodat we jouw ultieme droomreis werkelijkheid kunnen laten worden. Of het nu gaat om een luxe safari in Zuid-Afrika of een Off-the-Beaten-Track trektocht in Argentinië, bij mij ben je aan het juiste adres voor zelfs je meest avontuurlijke dromen.