Heerlijk genieten in alle comfort.

Baad in alle luxe en sereniteit in unieke lodges, resorts en hotels. Geniet op uitzonderlijke plekjes waar je, ver weg van het dagelijkse leven, tot rust komt.

Deel deze beleving

Met een watervliegtuig word je naar een desolaat plekje gevlogen in Canada. Vanuit de verte zie je de rivier het land in kronkelen tot plots je verblijf uit het niets opduikt. Logeer in een luxetent aan de oevers van de stroom en laat je verwennen door hoogstaande gastronomie.  

You can never cross the ocean unless you have the courage to lose sight of the shore.

Of logeer in een designhotel middenin de jungle van Sri Lanka. Dit stekje ligt verscholen in het landschap, opgeslorpt door de weelde van de natuur waarin het zich bevindt. Beklim de Leeuwenrots en wentel je nadien in alle rust en comfort van dit luxehotel. 

Helicoptervlucht over Mount Aspiring

Het mooiste stukje Zuidelijke Alpen vanuit de lucht

Het allermooiste ongerepte stukje Zuidereiland vind je bij Lake Wanaka en Glenorchy. Hier start het uitgestrekte Mount Aspiring National Park, een immens natuurgebied in de Zuidelijke Alpen. Om de echte schoonheid van de meren, bergen en bossen te kunnen vatten bewonder je dit gebied het beste vanuit de lucht. Je vliegt per helicopter over de eeuwige besneeuwde pieken van Mount Aspiring, waarna je landt in de verlaten en afgelegen Siberia Valley. Een memorabele ervaring!

Slaap onder de sterren in Wahiba Sands

Beleef 1001 nachten in het Desert Nights Camp

In het hart van Oman ligt de bekendste woestijn van het sultanaat: Wahiba Sands, gedrenkt in prachtige rode, oranje en gele kleuren doordat zeezand vanuit het oosten de zandvlakte inwaait. Je vindt er golvende zandduinen tot wel 200 meter hoog, de thuis van verschillende Bedoeïnenstammen. Om Wahiba Sands echt te ervaren, verblijf je in één van de luxetenten van het sprookjesachtige Desert Nights Camp. Je verkent de duinen per 4x4 of per kameel en geniet van een adembenemende zonsopgang en -ondergang in de stilte van het landschap. 's Nachts is de sfeer mogelijk nog magischer door het zachte maanlicht en de eindeloze sterrenhemel. Je voelt je hier echt als op een andere planeet!

Robinson Crusoe achterna bij het Great Barrier Reef

Snorkelen en ontspannen op een paradijselijk privé eilandje

Haggerstone Island is een unieke locatie om te verblijven. Het eilandje ligt zo’n 10 kilometer voor de kust van Cape York, vlakbij het Great Barrier Reef. UitbatersRoy en Anne, die hier toevallig terechtkwamen tijdens een zoektocht naar een gezonken schip (kan het nog echter?), leggen je in de watten van begin tot eind. Schoenen zijn hier absoluut net nodig. Het enige wat je moet beslissen is of je gaat snorkelen, vissen, wandelen of languit met een boek in de hangmat blijven liggen. 

Interesse in een Kriski+ reiservaring?

Reizen is beleven. Verleg je grenzen, ga op avontuur en ontdek.

CONTACTEER ONS

Tropische ecoluxe tussen de boomtoppen

Ultiem genieten aan de Rio Pacuare

In het hart van de dichtbeboste Costa Ricaanse jungle ligt een afgelegen, luxueuze back-to-nature ecolodge, enkel bereikbaar per vlot. Een rafttocht door de indrukwekkende vallei van de Rio Pacuare voert je tot aan je bestemming. Je logeert er in een tropische riviersuite langs de oever of in een boomhut die enkel te bereiken is via een hangbrug. Ook de architectuur is om duimen en vingers af te likken: een geslaagde mix van lokaal design en exotische luxe. In de omgeving kun je raften, wandelen, ziplinen of gewoon relaxen. ’s Avonds geniet je er van authentieke, biologische gastronomie, in een romantische setting bij kaarslicht. 

Ontwaak met zicht op Volcan Arenal

Logeren op de flank van de vulkaan

Volcan Arenal is dé bekendste landmark van Costa Rica. Je ziet de conische piek al van kilometers ver boven de jungle uitsteken. Het maakt de rit ernaartoe, langs het langgerekte meer, al een belevenis op zich. Maar ook ter plekke zuigt de vulkaan alle aandacht naar zich toe. ’s Ochtends vanuit je lodge de mist zien optrekken rond de top, de trekking maken tot aan de La Fortuna waterval of de kleine lokale bergdorpjes ontdekken… Zalig gewoon.

EOLO Patagonia Spirit

Stijlvol logeren in de Argentijnse pampa’s

Deze lodge vind je middenin de uitgestrekte pampa’s, blootgesteld aan alle grillen van de natuur en met torenhoge bergen op de achtergrond. Een unieke plek die de geest van het legendarische Patagonië en de oude ‘estancias’ belichaamt. Hier eer je de schoonheid van eenvoud.  

Van hieruit kan je El Calafate en de Perito Moreno gletsjer bezoeken en ook deelnemen aan andere gegidste activiteiten, zoals mountainbiken, vogel spotten, sterrenkijken of wandelen. 

Interesse in een Kriski+ reiservaring?

Reizen is beleven. Verleg je grenzen, ga op avontuur en ontdek.

CONTACTEER ONS

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.