Heerlijk genieten in alle comfort.

Baad in alle luxe en sereniteit in unieke lodges, resorts en hotels. Geniet op uitzonderlijke plekjes waar je, ver weg van het dagelijkse leven, tot rust komt.

Deel deze beleving

Met een watervliegtuig word je naar een desolaat plekje gevlogen in Canada. Vanuit de verte zie je de rivier het land in kronkelen tot plots je verblijf uit het niets opduikt. Logeer in een luxetent aan de oevers van de stroom en laat je verwennen door hoogstaande gastronomie.  

You can never cross the ocean unless you have the courage to lose sight of the shore.

Of logeer in een designhotel middenin de jungle van Sri Lanka. Dit stekje ligt verscholen in het landschap, opgeslorpt door de weelde van de natuur waarin het zich bevindt. Beklim de Leeuwenrots en wentel je nadien in alle rust en comfort van dit luxehotel. 

Koloniale cruise op de Mekong

Eén van 's werelds mooiste vaarroutes

Vaar mee met dit koloniale cruiseschip langs één van de mooiste routes van Zuidoost-Azië. Je vertrekt vanuit Luang Prabang, de oude hoofdstad van Laos, en reist doorheen een gevarieerd landschap. Je bezoekt diverse lokale dorpjes, bezichtigt onderweg tempels en heiligdommen met duizenden Boeddhabeelden en geniet van het unieke decor van een ruig natuurgebied met hoge bergpieken en reusachtige bomen.

 

Van Vancouver tot de Rockies

Panoramische treinrit in alle comfort

Aan boord van de luxueuze Rocky Mountaineer glijd je doorheen het majestueuze landschap van West-Canada. Je vertrekt vanuit Vancouver, een wondermooie en energieke stad, en zet koers naar Jasper. Gaandeweg worden de vruchtbare valleien omgetoverd tot heuvelachtige landschappen tot het ruwere werk van Moeder Natuur, de Rocky Mountains. Geniet van gastronomische maaltijden aan boord en geef je ogen de kost vanuit de wagon met panoramisch dak. 

Logeren in een Unesco biosfeerreservaat

Intieme luxe, overweldigende natuur en een azuurblauwe oceaan

De kleinschalige National Geographic lodge Sundy Principe ligt aan het strand bij Santo Antonio, aan de voet van met weelderig regenwoud begroeide heuvels. De luxetenten bieden een perfecte balans tussen design, comfort en respect voor de natuur.

Vervelen doe je je hier nooit. Je kan er duiken, snorkelen, vissen, kajakken, wandelen of je gewoon overgeven aan het 'Leve, Leve’ (traag-traag) ritme van het eiland. 

Wil de innerlijke mens ook wat? Dan kan je terecht in het prachtige, in Balinese stijl opgetrokken restaurant Ibuku. Hier word je verwend met al de verse lekkernijen die het eiland te bieden heeft.

Interesse in een Kriski+ reiservaring?

Reizen is beleven. Verleg je grenzen, ga op avontuur en ontdek.

CONTACTEER ONS

New York, New York

Neem een verrukkelijke hap uit The Big Apple

Deze fenomenale stad trakteert je op meer dan een handjevol boeiende bezienswaardigheden die niet aan jouw reis mogen ontbreken. Denk maar aan de klassiekers zoals de Statue of Liberty, Top of The Rock en Central Park. Maar daarnaast daagt ‘the city that never sleeps’ jou uit om als een echte New Yorker de stad te verkennen. Trek er op uit en geniet!

 

Luxe aan de rand van de wildernis

Nr 1 hotel ter wereld op het mooiste plekje ter wereld?

Dit luxe hotel op het onbekende eiland Sumba (Indonesië) werd meermaals verkozen tot het beste van de wereld. Hier verblijven is een reis op zich. Je vindt er meer: meer onverwachte belevingen, meer onvergetelijke momenten, meer persoonlijke benadering én wereldklasse. 

 

Klassevol logeren op de 17-Mile Drive

Pebble Beach Resort is pure verwennerij

De panoramische 17-Mile Drive slingert zich een weg langs de woelige Stille Oceaan. Onderweg heb je zicht op luxueuze landhuizen, cederbomen en gladgestreken gazons van Pebble Beach. Een verblijf in Pebble Beach Resort betekent een zorgeloos intermezzo tijdens jouw rondreis in West-USA. Relax aan het zwembad, geniet van een partijtje golf op één van de terreinen, boek een tocht per paard en geniet ’s avonds van een gastronomisch diner. 

Interesse in een Kriski+ reiservaring?

Reizen is beleven. Verleg je grenzen, ga op avontuur en ontdek.

CONTACTEER ONS
Laat je nummer achter Bel ons: +32 9 226 31 81 Mail ons: info@kriski.be Bekijk alle highlights

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe bestemmingen en belevingen.